log in

A Spooktacular Halloween Night! #3 @ six d.o.g.s

6f7e956bb8a06cce47163788b966e609_M.jpg 6f7e956bb8a06cce47163788b966e609_M.jpg
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
A Spooktacular Halloween Night! #3 Gig Space: BOCADA (Strictly Halloween Set) w/ A Special Halloween

A Spooktacular Halloween Night! #3

Gig Space:

BOCADA (Strictly Halloween Set)

w/ A Special Halloween Dance Sabbath by Dance Your Shocks Off
(Zade + Mitrelino)

The Bar:

Freak Motel (Pink Motel Records w/ Constantine Kyrtsis)

Project Space:

Screaming Screening Room Curated by flix.gr

Scare The Death Away by Petros Poulopoulos

Creepy Halloween Cocktails at 5 euros

Παρασκευή 31 Οκτωβρίου στις 22.00 ακριβώς

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Χορηγός Επικοινωνίας: MTV GREECE

Την Παρασκευή, 31 Οκτωβρίου, ανήμερα του Halloween, στις 22:00 ακριβώς, ξεδιπλώνεται για τρίτη φορά μία βραδιά τρόμου, μυστηρίου, και βραδινής διασκέδασης, σε ΟΛΟΥΣ τους χώρους του six d.o.g.s: A Spooktacular Halloween Night! #3

Η συνταγή, παρόμοια, αλλά φυσικά εξελιγμένη σε σχέση με τις δύο προηγούμενες χρονιές, όπου πάνω από 2.500 άνθρωποι επισκέφθηκαν το six d.o.g.s και το 70% αυτών ήταν μεταμφιεσμένοι! Στοχεύουμε φέτος στο 100%!

Πυκνή ομίχλη θα καλύψει όλο το στενό της Αβραμιώτου, τρομακτικά ουρλιαχτά θα βουίζουν στον κήπο, υπόγειοι τάφοι, αίμα, φόβος (και λίγη παράνοια), και ένα χαριτωμένο πάρτι από τις 22.00 μέχρι το πρωί, όλα πακεταρισμένα και ειδικά σχεδιασμένα για την δική σας (και τη δική μας), απόλαυση. Θα υπάρχει ειδικό αχνιστό cocktail για τη βραδιά, στην προνομιακή τιμή των 5 ευρώ (και κάποια έξτρα premium), ενώ ολόκληρο το Project Space, θα μεταμορφωθεί σε Screening Room όπου θα προβάλλονται ανατριχιαστικά αποσπάσματα από τις πιο τρομακτικές ταινίες που έχουν γυριστεί ποτέ, υπό την επιμέλεια του Νίκου Πάστρα και του flix.gr, την ίδια ώρα που κάποιοι από τους αγαπημένους μας DJs θα φροντίζουν να χορεύουν οι βαμμένοι και ντυμένοι επισκέπτες. Σκαλιστές κολοκύθες, σκελετοί, νυχτερίδες, φαντάσματα, σταυροί, αράχνες, σκοτάδι, τέρατα. Ταυτόχρονα, στο Project Space, αλλά και σε όλους τους χώρους του six d.o.g.s θα υπάρχουν φωτογραφίες από την έκθεση ‘Scare The Death Away’ του Πέτρου Πουλόπουλου. Στο τρίτο φωτογραφικό οδοιπορικό του επιχειρεί μια τρίμηνη κινηματογραφικής αισθητικής ανακάλυψη της Νέας Υόρκης. Κατά τη διαμονή του έρχεται σε επαφή με την προετοιμασία και τους εορτασμούς του Halloween απ’ όπου αντλεί όλο το φωτογραφικό υλικό και βίντεο που μας παρουσιάζει. Ως παρατηρητής αποθανατίζει την αρχέγονη ανάγκη εξορκισμού του θανάτου και της κοινωνικής κανονικότητας. Αποθανατίζει πρόσωπα ανθρώπων που απεκδύονται τον εαυτό τους για να γιορτάσουν επιρρεασμένοι από τη Χριστιανικό Πουριτανισμό, το Goth, τη λογοτεχνία και τις ταινίες τρόμου, τα κόμικ, το cross-dressing, την S&M κουλτούρα ακόμη κι από την Ιστορία. Εικόνες που μας κάνουν να αναρωτιώμαστε γιατί τη στιγμή που ο θάνατος είναι πιο μακριά μας από ποτέ κι η κοινωνία αρκετά εκπαιδευμένη στην ανεκτικότητα συνεχίζουμε να απολαμβάνουμε τόσο αυτό το πάρτυ.

Τις μουσικές επιλογές στο Gig Space θα αναλάβουν οι BOCADA (Bolas + Cat Black + dagritzikos), μαζί με τους Dance Your Shocks Off (Zade + Mitrelino), σε ήχους αυστηρά τρομακτικούς. Ενώ στο The Bar τη μουσική επένδυση θα αναλάβει το Freak Motel, δηλαδή η Pink Motel Records μαζί με τον Constantine Kyrtsis.

Μεταμφιέσου, έλα στο καλύτερο Halloween party και το MTV επιφυλάσσει μία ωραία έκπληξη σε εσένα που θα καταφέρεις να ξεχωρίσεις! Έμπνευση, party, δώρα!

Πάρε ιδέες για το τι να ντυθείς εδώ!

Τελευταία τροποποίηση στιςΠαρασκευή, 24 Οκτώβριος 2014 19:00

Log in or create an account